hu\

Fox Autorent – Autókölcsönző

FOX AUTORENT Magyarország vezető független autókölcsönzője.
Tel.: +36 70/455-4000

A Magyarországon működő autókölcsönzők között egy kiemelt piaci pozícióban találjuk magunkat, mert a 3 nagy nemzetközi név után a FOX számít a legnagyobb piaci szereplőnek.

2014-ben átléptük az ország határait és telephelyet nyitottunk a Bécsi repülőtéren, így cégünk immár öt telephellyel és két irodával működik.
2014 óta már három nemzetközi repülőtéren vagyunk jelen: a bécsi és a budapesti mellett a Hévíz-Balaton repülőtéren, jól lefedve a régió turistaforgalmát.
Az elmúlt, több mint 25 évben a széles ügyfélkörrel rendelkező FOX több mint egy tucatszor nyerte el a ”Best of Budapest” kitüntetést, és egy 250 autóra maximalizált volumennel 2013-ban is nyereséges évet tudhat maga mögött.

Hosszú évek alatt ügyfeleink között voltak nagykövetek, multinacionális vállalatvezetők, hollywoodi filmsztárok és sportolók, mint pl. Michael Schumacher, Claudia Schiffer és Jack Welch.
De a legnagyobb büszkeségünk a már sok tízezer kedves bel- és külföldi látogató, akit hazánk valamelyik repterén beültethettünk egy FOX autóba, hogy ”velünk” töltse napjait Magyarországon.
A honlapunkon működő online foglalási rendszeren, valamint a hét összes napján, 24 órában működő rezervációs callcenterünkön keresztül szolgáljuk ki ügyfeleinket
Általános információ, autófoglalás:
Telefon: +36 70 455 4000
E-mail: booking@foxautorent.com
www.foxautorent.com