hu\

Fodorvin Családi Pincészet

Igazi családi borászat a Balaton északi partján. A szőlőfeldolgozás központja Szentbékkálla a festői szépségű Káli-medencében.

Munkájuknak még nagyobb lendületet ad, hogy a szőlészet-borászat légkörében felnövekedett mindkét gyermekük a szakma szerelmese lett és tovább szeretnék vinni a vállalkozást. Nyolc hektáron gazdálkodnak.

A birtokközpontban történik a szőlőfeldolgozás, erjesztés, érlelés, palackozás.

2015-ös évben készült el borkóstoló termük, itt egyszerre 60 főt tudnak leültetni. Megismerhetik hitvallásukat, pincészetük és az egyes borok születésének történetét. A program kiegészül a pince egyes részeinek megtekintésével, így a borászati technológiába még inkább elmélyedhetnek az érdeklődők.

A birtokközpont bejáratánál lévő vinotéka nyitvatartási ideje arra az időszakra esik, amikor a pincében zajlanak a munkák. Hétköznaponként általában 8-15 h között. Érdemes a vásárlás előtt a következő telefonszámon érdeklődni: +36/30/298-94-95

 

 

 

Felszereltség

Kategória: Pincészet

Árszínvonal: kedvező

Üzlet specialitása: különleges borfajták, helyi termékek, csoportok fogadása, folyó, ill. palackozott borok, min. 10 fajta saját termelésű bor, rozé, gyöngyöző bor, késői szüretelésű bor

Kiemelt célcsoportok: családbarát, saját parkoló, állatbarát, kerékpáros barát

Berendezés jellege: borkóstoló terem, fedett helyiség, borkóstoló helyiség, jól megközelíthető

Konyha jellege: borkorcsolyák, helyi ízek, termékek használata

Fizetési lehetőségek: Készpénz

Fodorvin Családi Pincészet

8281 Szentbékkálla, Dózsa Gy. út. 17.
Tel.: +36/30/298-94-95
Weboldal: https://fodorvin.hu/
Email: info@fodorvin.hu